• ساعت : ۱۳:۱۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۵/۰۶/۲۳ 
  • تعداد بازدید : 32
  • کد خبر : ۴۶۸۷۶
همكاری‌های حمایتی برای ارتقای حمایت اجتماعی از بیماران و خانواده‌های نیازمند، تقویت می شود

این موضوع در نشست مددکاران اجتماعی بیمارستان‌ها و  مدیران کمیته امداد مطرح شد

 

مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از برگزاری نشست مشترک مددکاران اجتماعی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه و مدیران کمیته امداد امام خمینی(ره)  خبر داد. به گفته دکتر مجید ستوده، هدف از این نشست، تقویت تعاملات بین‌بخشی و ارتقای حمایت‌های اجتماعی از بیماران و خانواده‌های نیازمند بود و بر تعامل و همکاری بیشتر مراکز درمانی و نهادهای حمایتی برای شناسایی، ارجاع و پیگیری بیماران و خانواده‌های نیازمند، تأکید شد.

دکتر ستوده با اشاره به اینکه در این نشست، ظرفیت‌های موجود برای حمایت از بیماران و خانواده‌های نیازمند و همچنین چالش‌های فرایند ارجاع و پیگیری آنان مورد بررسی قرار گرفت؛ افزود: راهکارهای عملیاتی برای تسهیل بهره‌مندی افراد واجد شرایط از خدمات حمایتی کمیته امداد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: همکاری و هماهنگی میان مددکاران اجتماعی بیمارستان‌ها و کارشناسان کمیته امداد، می‌تواند در شناسایی افراد نیازمند، تسهیل فرایند ارجاع و بهره‌مندی آنان از حمایت‌های اجتماعی، نقش مؤثری داشته باشد.

دکتر ستوده بر تداوم ارتباط و همکاری میان دو مجموعه تأکید کرد و ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های مشترک مراکز درمانی و کمیته امداد، می‌تواند زمینه ارائه خدمات حمایتی هدفمندتر و مؤثرتر را به بیماران و خانواده‌های نیازمند فراهم کند.

این نشست،  روز 17 شهریور ۱۴۰۵ در سالن کنفرانس معاونت درمان برگزار شد.

 

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.3.2.1
    V6.3.2.1