اخبار
پلمپ دو واحد صنفی در شهرستان آوج در اجرای گام دوم مبارزه با کرونا

1399/3/6 سه‌شنبه

در بازدیدهای انجام شده توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج، دو واحد صنفی به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی در پیشگیری از بیماری کرونا پلمپ شدند.ابوذر رئیسوندی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج با گفتن این خبر، اظهار کرد: رعایت نکردن نکات بهداشتی در پیشگیری از بیماری کرونا، علاوه بر خطر فردی، دارای مخاطرات اجتماعی است و بازرسان بهداشتی این شبکه با موارد عدم رعایت موازین بهداشتی برخورد قانونی می کنند.مهندس یداله تراکمیه، کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت آبگرم هم با اشاره به اینکه کلیه نکات بهداشتی و بخشنامه ها در مبارزه با بیماری کرونا به واحدهای صنفی اطلاع رسانی شده است، ادامه داد: این دو واحد صنفی، به دلیل عدم رعایت بهداشت فردی و همچنین توزیع و نگهداری مواد غذایی در شرایط غیر بهداشتی که می تواند موجب گسترش ویروس کرونا شود، پس از صدور اخطار بحرانی، پلمپ شدند. این کارشناس از صدور اخطارهای بهداشتی به سایر اصناف متخلّف خبر داد.گفتنی است، پلمپ این دو واحد صنفی، با حضور مهندس علی طاهرخانی، کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج و نماینده نیروی انتظامی شهرستان، در بازرسی های روز 27 اردیبهشت 1399 انجام شد.