برگزاری اولین نشست طرح هرخانه، یک پایگاه سلامت در شهرستان آوج

1399/3/18 يكشنبه

روز 13 خرداد 1399 اولین نشست آموزشی طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» با عنوان "درد قفسه سینه"، با حضور تعدادی از سفیران سلامت مرکز خدمات جامع سلامت آوج در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با تأکید بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.در این نشست، ابوذر رئیسوندی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج، ضمن معرفی طرح مذکور و اشاره بر ضرورت توانمندسازی سفیران سلامت خانوارها، افزایش دانش سلامتی جامعه در سه بُعد پیشگیری، درمان های علامتی و توانبخشی را از اهداف این طرح دانست.زهره ابوالقاسمی، پزشک مرکز خدمات جامع سلامت آوج هم برگزار شد با اشاره به اهمیت درد قفسه سینه به عنوان یکی از علایم سکته قلبی، علایم سکته قلبی را شامل: احساس درد یا سنگینی در قفسه سینه، انتشار درد به گردن یا دست چپ، تنفس سریع، حالت تهوع و استفراغ بیان کرد.دکتر ابوالقاسمی، هشدار داد که افراد دارای این علایم، لازم است به مراکز درمانی مراجعه کنند و افزود: بررسی منظم نوار قلب، داشتن رژیم غذایی مناسب، عدم استعمال دخانیات، پیشگیری از بیماری دیابت و کنترل کلسترول، از مهمترین موارد پیشگیری از سکته های قلبی است.