صفحه اصلی
آرشیو اخبار
گالری تصاویر
هفته سلامت 98
تماس با ما
نقشه سایت
فرم های الکترونیکی
پورتال دانشگاه
معاونت بهداشتی
مدیریت شبکه
واحد های ستادی
مراکز بهداشتی و درمانی
دستورالعمل های بهداشتی
فرآیند خدمت به مراجعین
آرشیو اخبار
سوالات متداول
مطالب آموزشی
آموزش سامانه سیب
راهبرد مشارکت الکترونیکی
پیوند ها
وب سایت وزارت بهداشت و درمان
تعداد بازديد اين صفحه:
244429
تعداد بازديد کنندگان سايت:
120211285
تعداد بازديد زيرپورتال:
559652
اين زيرپورتال امروز:
2225
سایت در امروز:
43540
اين صفحه امروز:
74
اخبار
پلمپ دو واحد صنفی در شهرستان آوج در اجرای گام دوم مبارزه با کرونا
1399/3/6 سهشنبه
در بازدیدهای انجام شده توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج، دو واحد صنفی به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی در پیشگیری از بیماری کرونا پلمپ شدند.ابوذر رئیسوندی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج با گفتن این خبر، اظهار کرد: رعایت نکردن نکات بهداشتی در پیشگیری از بیماری کرونا، علاوه بر خطر فردی، دارای مخاطرات اجتماعی است و بازرسان بهداشتی این شبکه با موارد عدم رعایت موازین بهداشتی برخورد قانونی می کنند.مهندس یداله تراکمیه، کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت آبگرم هم با اشاره به اینکه کلیه نکات بهداشتی و بخشنامه ها در مبارزه با بیماری کرونا به واحدهای صنفی اطلاع رسانی شده است، ادامه داد: این دو واحد صنفی، به دلیل عدم رعایت بهداشت فردی و همچنین توزیع و نگهداری مواد غذایی در شرایط غیر بهداشتی که می تواند موجب گسترش ویروس کرونا شود، پس از صدور اخطار بحرانی، پلمپ شدند. این کارشناس از صدور اخطارهای بهداشتی به سایر اصناف متخلّف خبر داد.گفتنی است، پلمپ این دو واحد صنفی، با حضور مهندس علی طاهرخانی، کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج و نماینده نیروی انتظامی شهرستان، در بازرسی های روز 27 اردیبهشت 1399 انجام شد.
بيشتر
Qazvin University of Medical Sciences 2017 CopyRight. All Right Reserved.
سال جهش تولید
مجری سایت :
شرکت سیگما
Guest (PortalGuest)