با حضور مقامی کشوری کلنگ زنی احداث پایگاه سلامت شهر آبگرم برگزار شد، ساختمان مسکونی کارکنان مرکز آوج نیز افتتاح شد

خبر، فرج اله فرجی.روز 21 بهمن 1395 و به مناسبت دهه مبارکه فجر، دکتر علی صفدری، معاون نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، ضمن افتتاح ساختمان مسکونی کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت آوج، کلنگ آغاز ساخت پروژه سلامت محور دیگری در شهر آبگرم را بر زمین زد.

ساختمان مسکونی کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت آوج، در دو طبقه و سه واحد و با متراژ 120 مترمربع زیربنا، افتتاح شد و در این مراسم، علی اکبر سلیمانی، فرماندار شهرستان آوج و جمعی از مسؤولان دستگاه های اجرایی شهرستان حضور داشتند.

در این برنامه، صفر فیض الهی، مدیر شبکه بهداشت - درمان شهرستان آوج گفت: این پروژه در تیر ماه امسال، کلنگ زنی شده بود.

در همین روز، معاون نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، کلنگ آغاز احداث ساختمان پایگاه سلامت و مسکونی مرکز آبگرم در متراژ 240 متر مربع را به زمین زد. بازدید از عملکرد مراکز آوج و آبگرم و همچنین دستگاه بی خطر ساز زباله های عفونی مستقر در مرکز آبگرم از دیگر برنامه های این روز بود.