• ../Picture/ShowObjectPicture.aspx?ObjectType=NEWS&ObjectID=37aee58b-daea-494e-951e-1fcb30cd04a4

  • ../Picture/ShowObjectPicture.aspx?ObjectType=NEWS&ObjectID=38be1b25-3ac2-43a3-96d2-1600b6741c6d

  • ../Picture/ShowObjectPicture.aspx?ObjectType=NEWS&ObjectID=472d8642-0a76-47cf-9094-d36999842209

  • ../Picture/ShowObjectPicture.aspx?ObjectType=NEWS&ObjectID=92b1ef32-9a53-456c-b69a-1eaaf46c9ec7

  • ../Picture/ShowObjectPicture.aspx?ObjectType=NEWS&ObjectID=cab27cef-9e06-4741-a3df-c8c66464e90d

اخبار
1399/3/26 دوشنبه
ارائه آموزشات بهداشتی به شاغلین شرکت آوجکو در شهرستان آوج
به گفته ابوذر رئیسوندی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج نشست آموزشی آشنایی با مضرات استعمال دخانیات و راه کارهای پیشگیری از استعمال آن و نیز راه های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا با تأکید بر آخرین دستورعمل و بخشنامه ها، با حضور کلیه شاغلین در شرکت آوجکو شهرستان آوج برگزار شد.
1399/3/18 يكشنبه
برگزاری اولین نشست طرح هرخانه، یک پایگاه سلامت در شهرستان آوج
روز 13 خرداد 1399 اولین نشست آموزشی طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» با عنوان درد قفسه سینه، با حضور تعدادی از سفیران سلامت مرکز خدمات جامع سلامت آوج در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با تأکید بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد
1399/3/13 سه‌شنبه
پیشگیری از شیوع بیماری های روده ای با تقویت همکاری ها بین بخشی در شهرستان آوج
به گفته ابوذر رئیسوندی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج با توجه به شروع فصل گرما و احتمال شیوع بیماری های روده ای، نشست هماهنگی پیشگیری از بیماری های روده ای با حضور مهندس کمال اسماعیل زادگان، رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان آوج با تأکید بر لزوم تقویت همکاری ها بین بخشی برگزار شد
1399/3/6 سه‌شنبه
پلمپ دو واحد صنفی در شهرستان آوج در اجرای گام دوم مبارزه با کرونا
در بازدیدهای انجام شده توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج، دو واحد صنفی به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی در پیشگیری از بیماری کرونا پلمپ شدند.
1399/3/6 سه‌شنبه
نشست هماهنگی بیماری های منتقله از آب و غذا در شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج
روز 31 اردیبهشت 1399 نشست هماهنگی بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج در دفتر مدیریت این شبکه برگزار شد.
1399/2/15 دوشنبه
با یاد شهدای مدافع سلامت رزمایش دفاع بیولوژیک، در شهر آبگرم برگزار شد
رزمایش دفاع بیولوژیک، با یاد شهدای مدافع سلامت و با هدف گندزدایی و سالم سازی محیط، با همکاری ادارات شهرستان آوج در شهر آبگرم برگزار شد
خواص گیاهان
w
دارچین

   موارد منع مصرف دارچین :

در موارد  افزایش حساسیت  به دارچین که احتمالا به دلیل وجود سینامئین(یکی از ترکیبات فعال گیاه) ایجاد می شود، و یا در تب های ناشناخته منع مصرف دارد. همچنین به دلیل اثرات آسیب زننده به معده، در صورت وجود زخم معده یا روده مصرف آن ممنوع است. دارچین میتواند موجب افزایش احتمال خونریزی شود و بنابراین در افراد دارای مشکلات انعقادی و کسانیکه داروهای ضدانعقاد مصرف می کنند، منع مصرف دارد. مصرف طولانی مدت گیاه به دلیل احتمال ایجاد آسیب بافتی مجاز نمی باشد.  

از نظر طب سنتی طبیعت دارچین گرم و خشک بوده و می تواند برای افرادی که مزاج گرم و خشک دارند بویژه در فصل تابستان و در سنین جوانی ایجاد عوارض نماید. سردرد و ایجاد اختلال در عملکرد مثانه ازجمله این عوارض می باشند.

w

w
موارد منع مصرف بعض از گیاهان  دارویی

"موارد منع مصرف بعض از گیاهان  دارویی"

  1. مریم گلی : مریم گلی بواسطه داشتن ترکیب سمی "توجون" مقادیر زیاد برگ مریم گلی (بیش از 15 گرم در هر مرتبه مصرف) سمی بوده و باعث افزایش ضربان قلب و افزایش دمای بدن و سرگیجه می شود.
  2. مامیران : این گیاه سمی است و مقدار زیاد آن در مصارف داخلی ممکن است حتی موجب مرگ شود.مصرف این گیاه در دوران بارداری ممنوع است.
  3. گلپر: مصرف زیاد گلپر باعث تپش قلب  می شود.
  4. تخم گشنیز : مصرفزیاد از حد تخم گشنیز یا روغن فرار آن، امکان ایجاد اختلالات مغزی ( تحریکات روانی، سرگیجه و تشنج ) تاکی کاردی و ورم کلیه وجود دارد.
w
عوارض جانبی اکالیپتوس
 اسانس اکالیپتوس در دوزهای بالا مانند بسیاری از اسانس های دیگر به علت تحریک روده مهلک است.علائم مسمومیت شامل سوزش و تحریک معده و روده، تهوع، استفراغ، اسهال، ضعف، سرگیجه،  مشکلات تنفسی، فلج، تشنج و درنهایت مرگ است. موارد احتیاط : تماس با مواد حاصل از این گیاه و حتی تماس با قسمتهای مختلف گیاه نظیر شاخ و برگ آن در افراد حساس کهیر ایجاد می کند.محلولهای روغنی آن نبایددر فرآورده های بینی بکار روند، زیرا حرکات مژکها را مهار کرده و ذات الریه ایجاد می کند. اسانس مورد استفاده  در فرآورده های دارویی باید عاری از آلدئیدهای فرار باشد.
w
عنّاب، جواهر پاییزی

عنّاب میوه شیرین و استوانه ای شکل درخت عناب با نام علمی Zizyphus jujube Mill. و از خانواده عناب(Rhamnaceae) است که به صورت تازه و خشک شده برای مصارف دارویی استفاده می شود(1و 2). این درخت در سواحل دریای خزر، دامنه نیل کوه در مینودشت، در کردستان و سردشت، لرستان و بختیاری و الموت به صورت خودرو رویش داشته و در بسیاری از نواحی دیگر کشور نیز کشت می شود. میوه درخت عناب پس از رسیدن کامل در فصل پاییز جمع آوری می شود.براساس متون طب ایرانی، عنّاب میوه ای با طبیعت معتدل و مایل به رطوبت است؛ صاف کننده خون و تولید کننده خون سالم است، بنابراین می تواند در انواع بیماری های آلرژیک  از قبیل آلرژی های فصلی و آلرژی های پوستی مورد استفاده قرار گیرد؛ همچنین موجب تسکین حرارت خون و جگر و رفع تشنگی است.

تصوير ها